Underbara värme!

Så har denna helg oxå rusat på i en himla fart. Fredagen jobbade jag, men gårdagen däremot var ju då parkem som man nu ett tag sett fram emot. Jag vet inte riktigt vad ja ska säga, parken är mitt absoluta favoritställe, det är utomhus, öltält,  blandat med folk brukar vara helt underbart men igår var det inte alls så som man kom ihåg det. Lite folk, inget öltält, ingen bra musik, näee levde inte alls upp till mina förväntningar. men men kan ju hoppas att det blir flera gånger, jag var skapligt på pickalurven så lite road var jag ju iaf :)
Idag har man vart ute hela dagen i solen, underbart, vill ha sommar sol och semester NU med alla underbara.
Kommande vecka är en rejäl jävla bajsvecka vad gäller jobb, suck precis vad man vill när det är fint väder :(

Jag är inne i en period där jag inte rikktigt är nöjd med mej själv, vet inte vad det är,hmm iof jag tar tillbaka det där har ALDRIG vart nöjd och frågan är om jag någnsin kommer att bli men iaf  känner mej bara fet äcklig och ful. Det är inte alls kul, har man inget självförtroende så kan man ju inte utstråla att man har det. Jag har alltid bantat fram och tillbaka i hela mitt liv, det är väl dags för det nu igen kanske så man kan känna sig lite nöjd för ett tag iaf. Beach 2009 jag är INTE redo.

. Sommar för två år sen, när jag var blond

Väldigt lyckad helg trost all nervositet.

Fredagens sexparty blev tillslut avklarat. det gick väl sådär, var fruktansvärt nervös och svamlade mest men jag sålde iaf för 5000 :)

Gårdagen var däremot mer lyckad, hade fruktansvärt skoj. Vi var som sagt här hemma hos mig och själva sexsäljandet gick bra :) var inte lika nervös som ifredags så det kanske tar sig. Det intogs såklart alkohol iform av bål som jag själv gjort, det är jag fan en hejare på :) och det var mycket tjejsnack och sedan kom det lite killar men det vart tjejsnack ändå hehe. Sedan gick vi ner till gruvan, hade faktiskt skoj där även att det är tragiskt tråkigt när det brukar vara lite folk, men det blir ju vad man gör det till och det gjorde vi sara och jag ;)
Hoppas att alla som var här hade kul för det hade jag, alltid kul att ha folk här så ni är välkomna igen :)

                                      


Idag efter att jag vaknat till och städat undan lite så var jag på kattutställlning, dom som känner vet att jag är helt djurgalen, djur är mitt största intrsesse efter sex och party :) Speciellt hundar och katter. Kattutställning är alltså detsamma som ett paradis där man får gå och titta på alla fina raskatter, jag har definiitivt mina favoriter men inte pengar därefter, raskatter är inte billiga, helst skulle jag ha velat ta hem allihopa.

 Min favorit Devon Rex, tyvärr sitter dom ju i burar så bilderna blir inte så bra.


 Väldigt söt med leopardpäls. En bengal


 Ännu mera lik en leopard


  Också en av mina favoriter

Nervös!

Ikväll ska jag nämligen ha mitt första sexparty, jag hoppas att det ska gå bra. Jag är ganska så nervös som person, eller det beror på vad det gäller, men nervositeten brukar alltid leda till att ja blir väldigt bajsnödig, haha hoppas att jag kan dölja det ikväll :) näevars skämt o sido, någon gång ska ju alltid vara den första som någon klok sa ;)  Jag har iaf tränat och försökt att läsa på så gott dett går, mer kan ja inte göra.
Imorrn blir det oxå lite sexparty hemma hos mej, inte lika seriöst då kanske, kan tänka mej att det kan spåra ur en aning, men huvudsaken är  att vi har skoj iaf :)
Detta innebär alltså att jag har ledig helg igen; SKÖNT! men blir värre i juni sen phuu
Pussas


Sexparty någon?

Klart att ni vill ha ett sexparty!? Jag har ju då för ett tag sen börjat sälja sexleksaker men har inte riktigt kommit igång än, så ALLA som är intresserade hör av er till mej för guds skull! Det kostar ingenting att ha det, förutom bensinpengar om det inte skulle vara här i åtvid. Man måste vara minst 7 personer, det är det enda kravet. Det är väldigt bra och moderna grejer, har allt du skulle kunna tänka dig. Kan lägga in lite bilder, men annars tycker jag att du bokar ett party för att få reda på mer :)

                                    


Som sagt det måste upplevas ;)

Jahopp idag är jag oxå ledig och sitter och äter spaghetti med ketchup, en riktig smakupplevelse kan jag säga, och snart ska jag och träna. Mycket roligare än så blir det nog inte idag :(

Pussas

Älska dessa listor :)

Vissa hatar såna här listor, jag älskar dom :)

HAR DU?
En bästa vän:  Jag har flera som jag skulle vilja kalla mina bästaq vänner.
Blivit kär vid första ögonkastet:  Det skulle jag nog vilja påstå.
Fått ditt hjärta krossat: :(
Skrikit åt en lärare: Inte vad ja kommer ihåg.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja det har hänt.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Många gånger
Några smycken som kostat över 1000 kr: Hehe näe men kläder och skor.

DAGENS?
Klädsel: Myskläder
Frisyr: Lite rufsigt
Låt: Party
Vill ha: En kyss
Saknar: Min andra hälft
Attityd:  Trött
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången imorse: Rödmosig

FÖRSTA?
Bästa kompis: Sofia Lidberg
Bil:  Äger ingen än
Djur:  Två katter
Jobb: Precis fått mitt första jobb, På ett gruppboende
Piercing: Naveln
Konsert:  E-type haha

SISTA?
Personen som du sms'ade: Daniel
Personen som du kramade: Daniel
Personen som ringde dig: Min pappa
Personen som du ringde: Sara
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Senast imorse
Alkoholdrycken: Vin
Bilfärd: Till mina föräldrar
Filmen du såg: Em skräckis
Gången du grät: Några  dagar sedan
Skulle du?
Våga hoppa fallskärm: kanske
Hoppa bungyjump:  Kanske
Ha någon med väldigt mycket tatueringar: Älskar tatueringar
Kalla dig själv lycklig: Jag är på god väg.
Hellre ta bilden än vara med på den: Jag vill vara bilden.
BLANDAT?
Är du blyg inför det motsatta könet: Jag är ganska blyg övrhuvudtaget.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 23
Använder du huvtröjor: Ibland
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar:  Det har jag redan men vill ha mer.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Både och men killar är lite tröga ibland :)

VAL?
Sommar eller vinter: Sommar
Sova på sida, mage eller rygg: Rygg
Kramar eller kyssar: Kyssar i mängder..


Denna blogghysteri!

Jahopp då var det dags igen då, efter påtryckningar från olika håll (läs Johanna)  så är det väl bara att börja blogga igen.
Jag hatar egentligen bloggar, bloggar har förstört mitt liv det senaste halvåret, men sålänge inte folk har dom för att förstöra andras liv så kanske det är okej.
Jag vet inte ens vad folk vill läsa om!? Jag själv har som sagt lagt ner bloggläsandet, men förut följde jag slaviskt modellbloggar, modebloggar, och självklart folk som man kände. Men jag antar att jag får utgå ifrån vad jag själv vill läsa.
Jag hoppas att Sara kommer läsa min blogg även om hon tycker jag är töntig :)
Det har hänt en del sen ja skrev blogg sist, inget jag tänker gå in på här, men jag vill nog skriva igen för att saker och ting börjar ordna upp sig :)

Jag skulle ha jobbat ihelgen men så blev det inte för att jag och Sara bytte en helg som hon behöve vara ledig. Så jag vart ledig denna helg, det var ju inte planerat men igår vart det grillfest och det var mycket trevligt. Förutom att jag tycker att det är förbannat kallt för att sitta ute men det är ju fan maj, man borde kunna sitta ute hela kvällen men istället får man sitta och huttra och vara stel som en pinne. Trevlig lördag, trevlig natt, trevlig morgon <3

               

RSS 2.0