Kärlek.

Om alla andra var som vi, så skulle det inte bli den sorts magi vi byggt ihop, som gränsar till mani. För jag är ganska orginell och du är speciell, en sorts rebellisk relation sen våran första kväll... sen dess glöder vi. ♥

Ge mig höstmys!

Jag vet det låter lite roligt nu men, ärligt talat så längtar jag lite efter hösten, sommar är absolut den bästa årstiden, jag älskar värme ingen tvekan om den saken. Tända ljus, mörka höstkvällar, höstluft, innemys i soffan är ändå lite lockande.
Och framförallt höstkläder, jag blir helt salig när man sitter och tittar i höstkataloger, på nätet, skyltfönster. Nu är det dags och klä på sig lite igen och ska bli intressant att se vad hösten har att erbjuda. På lördag skullejag vilja åka in till stan och kolla läget lite, se om det kommit in några nya höstkläder, och sen har jag ju ett par skorna jag hemskt gärna vill köpa. Någon som vill följa med?                                                   

Ihelgen var det  ju lite partaj och det var mycket  lyckat, en del var ju mer glada i hatten än andra haha. Parken var det ju tänkt men det sluta med gruvan istället och det var faktiskt jävligt kul, blir ju parken om två veckor istället när det är åff dagen. då kör vi en favorit i repris. :)

Häromdagen kom jag fram till att jag vart väldigt sugen på att ha en kräftskiva så någon som känner sig manad, fixa till det så kan vi vara fulla och äta kräftor på samma gång, Mums!

                     

Att veta det rätta men inte göra det är brist på mod.

:(

ALLT ANNAT ÄN BRA!


Pinuppor is the shit.

Har länge velat tatuera mig igen sen jag gjorde min första tatuering för 4 år sedan, men har inte hittat något riktigt bra motiv, Pinuppor är ju något som fascinerar mig men har inte hittat den perfekta och det är svårt att veta vart den ska placeras. Det får bli ett framtida projekt. Jag har nu hittat en liten tatuering som jag tänker göra på handleden sålänge tills ja bestämmer mig för större projekt. Döskallar gillas och skulle vilja kombinera ngt tjejigt samtigt med något rockigt, har hittat denna på Kat Von Ds hemsida och har fastnat för den.
    Har ännu inte bestämt vilket ställe jag ska tatueras på än men måste skriva ut den och kolla pris och så först.
Jag älskar tatueringar och kroppsutsmyckning överhuvudtaget och skulle helst vilja tatuera hela armarna, men väldigt dyrt och svårt att hitta motiv.


                                                       

Älskar dom här bilderna och skulle helst vilja vara motivet ;)

Låt det få pirra sådär underbart i kroppen igen.

Beroende.

Så igår var man i Stockholm och brände en hel del pengar må jag säga. men det var värt varenda öre för allt jag köpte var sjukt snyggt.  Hade kunnat handla dubbelt så mycket mot vad jag gjorde men ja man är ju ingen högavlönad kändis direkt även om man önskar det ibland.

Dessa inhandles INTE  tyvärr för när jag hittade dom började pengarna ta slut men ska inhandlas inom en snar framtid.

Dessa köpte jag däremot och har gått omkring med ett leende på läpparna med dessa på mig hela morgonen.

Kollade även på dom här, men dm får vänta ett tag. Alla tre är från Bianco

Sedan köpte jag en skitsnygg klänning från gina, Satt som ett smäck, har tyvärr ingen bild på den, men den är beige och svart randig, jättefin, vill använda snart. Sedan massa leggings, en kizztröja, koftor, underkläder jaaa ni förstår själv det finns inget stopp på mig.
Tänkte lägga in en bild på några utan mina skor, inte alla men dom snyggaste  
Såhär såg dom jag köpte ut på    

Mycket bilder på skor  visst men kläder och skor är ju mitt stora intresse så ;)  Det var iaf den dagen och man vart lite fattigare som sagt, men jag rensade lite i mina garderober häromdagen så plats för nya saker fanns det såklart :)
Bara synd att det blir så stressigt när man åker upp sådär en dag till sthml, skulle behöva bo där hela sommaren för att hinna med allt men tack Sanna <3 för den dagen.

RSS 2.0