Finner inga ord.

Jag bjuder visst på efterbilden ändå, titta och föundras det är INTE skönt!            

Tolen

Där var det rätt så hett idag kan jag upplysa er om, så jävla röd som jag är idag har ja inte vart sen ja var i bulgarien, hmm men det är ju fan nästan lika varmt här nu. Vi låg högst upp på klipporna, precis vindstilla, det var VARMT, badade till och med tre gånger. Och fick till några fina kort oxå. Tänkte först ta kort och visa hur jag ser ut nu, men jag avstår för att inte skrämma bort er som läser bloggen, tyckte jag fick lite konstiga blickar när jag gick in på ica förut oxå. Fårstår när jag nyss kom hem och kollade mig i spegeln ytterligare en gång, precis jävla eldröd ÖVERALLT. Det känns som det brinner på kroppen, men då är jag nöjd.

Sanna pressar  
  



Matilda likaså  



Självklart jag oxå  



                                                    


och idag var faktiskit magen på min sida, efter en rejäl utskällning igår kväll.


Att älska och att älskas.

Just nu är det inte mycket som är bra. Dom som känner mig vet att jag har väldiga problem med min mage, men nu är det värre än någonsin, sen jag var sjuk för två veckor sedan så har den inte återfunnit sitt vanliga men dåliga jag. Så fort jag äter någonting blåser den upp sig till en stor ballong och stannar så och vägrar lägga sig, KUL jag som inte hade några komplex innan för min kropp, vilket alltså innebär att det ser ut som att jag går omkring och är höggravid SUCK. jag vet inte vad jag ska göra, varje gång ja ser mig sälv i spegeln vill jag bara gråta och helst kräkas och NEJ jag överdriver inte. Varför skulle just jag få probem med min mage när ja redan innan hade dåligt självförtroende, detta är så orättvist för det ser ju ut som att jag väger mer än vad ja gör :(  Jag ska banta igen, jag gick ju ner 12 kiloförra gången ja bantade, har inte gått upp dom men några kilo har ja nog gått upp, vilken misslyckande. Men nu på sommaren är det ju extra svårt att göra något åt det, man jobbar ju dessutom jämnt.  Vissa har sån tur här i livet, som bara är naturligt smala och kan äta vad dom vill, en aning avundssjuk. Jag vet, jag är utseendefixerad

Att älska och att få älskas är det dyrbaraste vi har här i livet, ta tillvara på det innan det är försent.        

SEMESTER!

Ge mig semster i det här underbara sommarvädret som vi precis har fått.  Jag har aldrig under mitt vuxnare liv fått känna på hur det känns att ha semster, har inte vart ledg någon sommar sen jag gick i högstadiet och det säger ju en del. och det blir ingen semester i sommar heller :( Det tar verkligen emot att jobba när man ser hur fint väder det är ute, och ska det vara såhär fint hela sommaren kommer det att vara olidligt :( Men om ett år kanske jag får känna på hur det känns, då har jag förmodligen jobbat ihop lite semester nu när jag fått jobb men det är ju ETT ÅR dit SUCK.
Den här sommaren har jag verkligen ingenting planerat, känns väldigt tråkigt, det har jag alltid haft om åren förut, dom dagarna jag är ledig, men den här sommaren vet jag ingenting, väldigt trist.
Så jag har inte mycket att berätta, händer inget roligt just nu.                    



<3

 

Dagens vill ha: Ett hus <3
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens frisyr: Rufsigt
Dagens låt: Ingen alls
Dagens planer: Städa
Dagens saknad: <3
Dagens dummaste: vill bli frisk nu!
Dagens sjuka: jag
Dagens drog: dator
Dagens roligaste: lönespec
Dagens favorit: ?
Dagens köp: inget
Dagens godis: Inget
Dagens humör: uttråkad
Dagens ord: sakna


Så blev man sjuk iaf då :(

och det har vart så fruktansvärt roligt, har legat isängen sen i söndags och inte ätit sen i lördags kväll så det enda postitiva kan väl vara att man går ner ett par hekto då ;) har haft feber och vart illmåennde och ont i ryggen skoj eller inte. Sen blir man ju inget snål heller när man inser att man måste vara hemma från jobbet och förlorar pengar. Har aldrig vart borta från jobbet pågrund av sjukdom, kan räkna dom ggr jag vart sjuk i mitt vuxnare liv på en hand. Men men nu mår jag lite bättre så ska sluta gnälla.
Ilördags blev det ingen bysjön runt, tråkigt men vi får hoppas att sommaren tillåter det någon annan dag isället. Vi satt hemma hos mailn och pierre istället och åt tacos och hade minst lika trevligt. Ihelgen är de midsommar och jag ska jobba, storhelgspengar får man tänka på det blir lite extra pengar iaf.

Har lite bilder på världens snyggaste kille efter daniel, min bror, han slutade nian ifredags.

                                              


Stackars!

Stackars dom som tagit studenten idag, vilket jävla väder usch! När jag tog stunden var det strålande solsken och så jävla varmt det var underbart. Varje år vid den här tiden blir man lika påminnd av studenten och den underbara tiden på gymnasiet. Jag saknar den så mycket, mina underbara vänner, och alla galna fester vi hade herregud. Och nu iår har det gått tre år sen dess, helt jävla sjukt. vad har jag gjort egentligen? Man får nästan lite ångest, det enda jag har gjort är att jobba jobba och jobbat, visst jag har tjänat jävligt mycket pengar och lyckats flytta hemifrån men jag har ju inte gjort något drastiskt direkt.  Men jag är rätt nöjd ändå, ja har fått jobb iaf (som ja visserligen har hatat denna vecka) jag känner inte alls att jag vill plugga, så att det blir det nog inget för min del som det ser ut just nu iaf.

Jaha underbara juniväder, jag hoppas inte att sommaren är slut redan för då fick vi inte mycket till sommar. Ihelgen var det då tänkt att vi skulle ha gått bysjön runt men som det ser ut nu efter allt jävla regn så känns ju inte det särskillt lockande, det går ju inte ens att sitta i gräset suck. Jag som hade sett fram emot det och även ölbrännboll skulle va kul, det har ja tjatat om i flera somrar nu men men får se hur det blir med det, blir det bara lite sommar så  kanske man kan slå på stort me ölbännboll, drinkkvällar o grillning och allt som hör sommaren därtill.

Nu har jag ätit god kycklinglasange <3 och sett på bra film Zack and Mirri- make a porno Pussas

                                                           


Vidriga jävla helg!

ÄNTLIGEN är denna jävla helg över och jag är så jävla trött, och när jag sitter och tänker efter så kommer jag på att hmm, det var min första jobbarhelg  på mitt första egna schema vilket innebär att jag har ungefär att par miljoner frramför mig beroende på hur länge ja vill arbeta med det här. Kul, sen kan man väl kanske säga att just denna helg var väl INTE den bästa. I fredgas jobbade jag dubbelt både dagcenter och jobbet det vart 12 timmar och sen 11 tim lördag och söndag. Dvs att jag har jobbat 34 tim denna helg, så man kan ju säga att på vårat jobb bor man när man jobbar helg, suck. Lördagen gick ganska bra, en av våra boende hade kalas och vi åt smörgåstårta. dagen gick ganska fort. Söndag morgon kommer jag till jobbet  och den jag jobbar med säger " vad bra att du kom nu, en utav dom boende har typ spytt ner hela undervåningen" YES spyor=min svaghet, Jag ville bara vända och åka ännu snabbare hem än vad jag gjorde dit och gråta. Dagen gick så jävla sakta och duschen när jag kom hem var guld värd.

Nu får någon ta mig upp ur min depp- dåliga självförtroende period, jag vet precis vad som behövs, den förändringen jag vill ha. Kärlek <3
Ihelgen bestämde jag mig för att jag skulle träna varje dag på ett eller annat sätt,helst ute nu på sommaren, jaa nu är det ju pissregn ute och jag är aptrött så jag får väl sitta här med min feta mage en stund till suck.

mina älsklingar piggar alltid upp mig                            Musse Och Mimmi

Love me, hate me?

Ibland undrar jag vad som krävs för att bli sedd?
Måste man vara blondin, gå ner till size zero, ha getingmidja
med stora opererade bröst.
Ingenting emot  det jag just skrev, vill själv operera mig men
skulle jag göra det just nu skulle det vara av fel anledning, just för att bli sedd
Vad hände med brunett, lönnfet, hängbröst och bara vanlig?
Att bara få höra och känna att man är den perfekta flickvännen, tjejen som alla killar och
tjejer bara drömmer om och nöjer sig med.


                                                

Solfaktor är overkill!

Haha det vet dom flesta som känner mej att det har jag aldrig använt och kommer aldrig att göra, men jävlar vad solen har tagit idag, satt ute några timmar på dagen och det syns om vi säger så. Ändå så solade jag hel dagen igår men idag var jag iof mera avklädd :)
Snälla ge mig en semster på flera veckor med sol, bad och paraplydrinkar och god mat och mys så är jag nöjd sen. NU sa jag.
 Solen kanske tog en skvätt hihi


RSS 2.0