Kärlek <3

Det här med blogg är ju egentligen ganska meningslöst har jag kommit fram till. Såvidare man inte är kändis, modell på riktigt eller någon känd person på annat sätt som lever ett annorlunda liv som man läser för att det är så långt ifrån ens egna liv man kan komma.  Alla ens nära och kära vet man ju oftast vad dom pysslar med ändå. Som sagt för ett år sen följde jag varenda bloggjävel som fanns men saker och ting har förändrats sen dess och bloggar är mest ångestladdat så egentligen ganska så meningslöst.

Men just nu har jag inget bättre för mig, sitter på jobbet, kl 02.55 och jag försöker sysselsätta mig på något sätt. Jobba natt är inte humant har jag också kommit fram till. Så vad gör man, jo sitter och shoppar är ett perfekt tidsfördriv, har precis shoppat lite på hm.com och cdon.com det är precis livsfarligt att internetshoppa men förjävla roligt och beroendeframkallande och sånt gillar vi :)  Tyvärr är det ju inte så många som sitter vid facebook vid den här tiden eller vid internet överhuvudtaget så har inte så många att prata med.

                                     

Lite utav det jag beställde.

Det är mycket kul just nu framöver iaf, Kryssning snart, ladies night antagligen, oktoberfesten <3 och det har varit mycket kul på sistone, t.ex kräftskivan och parken som var en lyckad kväll från början till slut, och jag var i mitt esse.




            


Älskling och jag letar hus, vilket är helt underbart. Känslan är helt obeskrivlig och jag älskar dig.

Nehe dax att ja önskar jag kunde skriva sova men tyvärr inte 4 tim kvar suck.



                                    




RSS 2.0